Cafea filtru Kafune

Cafea filtru Kafune

ABONAMENTE FILTRO

Dacă la birou preferi o cafea de cursă lungă, Abonamentele KAFUNE FILTRO sunt exact ce ți se potrivește. Beneficiezi de servicii complete ce includ cafeaua, echipamentul de preparare, transport, instalare și training de utilizare, precum și mentenanță și service. Vezi mai jos informații despre ce înseamnă un abonament KAFUNE FILTRO :

 

Alege ce ți se potrivește

KAFUNE FILTRO boabe este o cafea fără compromisuri, cu gust puternic, bine prăjită și cofeină din plin. Este recomandată pentru prepararea unei cafele puternice la filtru. KAFUNE Filtro are o culoare brun închis, cu spumă groasă și consistentă, iar aroma sa plăcută amintește de pâinea prăjită. Gustul este echilibrat și ușor dulce și oferă senzații pronunțate de caramel și ciocolată topită. Retrogustul KAFUNE Filtro este persistent și ușor picant, cu note de ciocolată.

KAFUNE Filtro se prepară cu aparatul Senseo Sarista by Philips, cu un procedeu unic de pre-infuzie și infuzare la presiune joasă. Cafeaua obținută de acesta este superioară celei de la un filtru clasic și mai blândă decât o cafea espresso.

Lapte condensat Kafune

Laptele UHT condensat, cu 10% grasime, partenerul preferat al cafelei care te alimenteaza cu energie la birou.

Biscuitul Kafune

Adauga savoarea de acasa cafelei de la birou cu biscuitul Kafune, copt dupa o reteta "ca la mama".

Zahar Kafune

Alegerea clasica pentru a va indulci cafeaua, in pliculete sigilate a cate 5 grame, alb sau brun.

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.

Datele personale precum numele, prenumele și adresa de mail sunt obligatorii pentru a putea intra în contact cu tine. Telefonul si judetul sunt date opționale de care avem nevoie pentru a putea raspunde eficient solicitarilor tale.