Cafea monodoza espresso Kafune

Cafea monodoza espresso Kafune

Cu un caracter intens și articulat, KAFUNE se prezintă ca o declarație de independență. Tumultuoasă și directă ca un festival brazilian, își păstrează personalitatea puternică într-un mod autentic. Gustul său hipnotic este creator de experiențe unice. Oriunde te-ai afla, KAFUNE te invită să petreci o zi colorată, să cauți aventuri cu gust exotic și cu poftă de viață. Este cuceritoare și tonică, întotdeauna proaspătă și interesantă.

Descoperă o colecție de arome în monodozele de cafea KAFUNE, ambalate individual pentru a-și păstra prospețimea. Fiecare conține 9g de cafea, mai mult decât dozele obișnuite de 7g, pentru mai mult gust, mai multă plăcere și mai multă pasiune. Cu aromele lor exuberante și voluptuoase desăvârșite de experții italieni, monodozele sunt perfect măcinate pentru a se potrivi porțiilor generos dozate și gata de folosit pentru espresso. În plus, sunt mai prietenoase cu mediul, ambalajul exterior fiind reciclabil, iar cel interior din celuloză, integral biodegradabil.

Lapte condensat Kafune

Laptele UHT condensat, cu 10% grasime, partenerul preferat al cafelei care te alimenteaza cu energie la birou.

Biscuitul Kafune

Adauga savoarea de acasa cafelei de la birou cu biscuitul Kafune, copt dupa o reteta "ca la mama".

Zahar Kafune

Alegerea clasica pentru a va indulci cafeaua, in pliculete sigilate a cate 5 grame, alb sau brun.

Cere mai multe detalii:

Cere lamuriri si informatii despre serviciile noastre sau solicita o discutie cu unul dintre reprezentantii de vanzari.

Datele personale precum numele, prenumele și adresa de mail sunt obligatorii pentru a putea intra în contact cu tine. Telefonul si judetul sunt date opționale de care avem nevoie pentru a putea raspunde eficient solicitarilor tale.