#AMERITAT ȘI MERITĂ!
#AMERITAT ȘI MERITĂ!

#AMERITAT ȘI MERITĂ!

Ajutăm, alături de World Vision România, mai mulți copii din medii defavorizate cu ceva esențial pentru ei și pentru noi toți – educația

 

La Fântâna este o companie bazată pe servicii, centrată pe un lucru esențial al vieții – apa de băut – și animată de principii și valori. Una dintre aceste valori este educația, fără de care o societate în care să existăm cu toții nu poate merge înainte. Așa cum viața nu poate merge înainte fără apă.

Este unul dintre motivele pentru care am decis să sprijinim World Vision România (VWI), una dintre cele mai prestigioase organizații non-guvernamentale active în România, în programul #AMeritat, care sprijină copii cu potențial provenind din medii defavorizate ale țării. Vorbim despre 10 copii care vor primi materiale didactice, asistență și consiliere educațională pentru a-și continua studiile, într-o țară în care rata abandonului școlar în mediul rural este de aproape trei ori mai mare decât media Uniunii Europene.

 

Vom urmări, alături de experții VWI, parcursul educațional al tinerilor pe care îi sprijim, cu satisfacția că ne implicăm într-un proiect pentru un mâine mai bun și cu bucuria că sprijinim, prin educația acestor tineri, un aspect esențial. Așa, ca apa.