Dati-ne voie sa ne prezentam. Ne vedem la birou in fiecare zi...
Dati-ne voie sa ne prezentam. Ne vedem la birou in fiecare zi...

Dati-ne voie sa ne prezentam. Ne vedem la birou in fiecare zi...

Stim ce faci in cursul saptamanii in fiecare dimineata.

Incepi cu o cafea sau poate cu un ceai. Vara sigur ne intalnim la un pahar de apa.

Suntem la tine pe birou, langa tastatura, langa hartii si liste si pixuri. Ne vedem de cateva ori pe zi. La intalnirile mai importante sau la iesirile in pauza. Cand ai un proiect greu, cand stai peste program, cand trebuie sa te concentrezi sau cand ai o discutie mai relaxata sau o portunitate interesanta.

Lucram alaturi de tine din 1999. Am fost mereu discreti si credem ca asta e in continuare important. Sa fim siguri ca aveti apa si cafea si ceai la birou de fiecare data cand aveti nevoie. Sa va ajutam astfel incat sa terminati cu bine proiectele in care va implicati, indiferent ca lucrati in IT, constructii, in banca sau in fabrica, intr-o institutie sau intr-un atelier. Intr-o cana sau un pahar, pe birou, La Fantana vine la tine fara foarte mult zgomot.

Astazi vrem sa facem cunostinta. Sa va salutam si sa va multumim ca ne alegeti in fiecare zi.

Noi suntem La Fantana si vrem sa va ascultam si cand ne criticati si cand ne laudati si cand ne sugerati cum sa fim mai buni pentru voi.

Noi suntem La Fantana si crestem in fiecare an. Ne dezvoltam portofoliul de produse si servicii, de la water coolere la purificatoare de apa, de la cafea si lapte la ceai si accesorii, ne dezvoltam capacitatile logistice, ne imbunatatim ofertele, ne instruim cei peste 800 de angajati.

Noi suntem La Fantana si ne dorim sa fim unul din cei mai buni parteneri business-to-business cu care au de-a face managerii, buyerii, oamenii de achizitii, cei care se ocupa de aprovizionare.

Noi suntem La Fantana si ne bucuram in fiecare zi cand va ajutam, pe voi, angajatii mai noi sau mai vechi, sa incepeti ziua de lucru un pic mai bine.

Noi suntem La Fantana. Incantati de cunostiinta.

Spuneti-ne cu ce putem sa va ajutam.