La Fântâna - Partener de hidratare Transylvania Open
La Fântâna - Partener de hidratare Transylvania Open

La Fântâna - Partener de hidratare Transylvania Open

Suntem partenerii unui turneu WTA 250 din România

 

Apa și sportul fac invariabil o casă foarte bună împreună.

De aproape 25 de ani le aducem românilor acasă și la birouri, apă bună și sigură de băut. Căutăm constant soluții eficiente și cât mai sustenabile pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde și avem mereu în vedere parteneriate care să ne facă cinste atât nouă, ca organizație și echipă, cât și clienților care ne-au ales.

Pentru noi, pasiunea și performanța sunt valori esențiale în care credem și pe care ni le-am asumat și tocmai de aceea ne-am alăturat turneului de tenis Transylvania Open WTA 250,  în calitate de partener de hidratare: susținem sportul în general și suntem de părere că  șansa la o viață echilibrată și alimentarea continuă a motivației sunt la fel de importante pentru reușita și bunăstarea unui individ ca apa pe care o bem în fiecare zi.

Transylvania Open WTA 250 este un eveniment care, deși se află abia la cea de-a doua ediție, devine deja un turneu regional de mare anvergură și un punct de interes pentru elita tenisului feminin mondial.

În cadrul turneului, care va debuta cu două zile de calificări, 32 de jucătoare vor concura la simplu și 16 echipe la dublu. Jucătoarele vor concura pentru cele 280 de puncte WTA puse în joc și pentru premii în valoare de peste 251.750 de dolari. Printre numele confirmate ale ediției din 2022 a Transylvania Open WTA 250 se numără Irina Begu, Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, precum și două campioane de Grand Slam, britanica Emma Răducanu și jucătoarea cehă Barbora Krejčíková.

Urmăriți în nouă zile de turneu unele dintre cele mai mari jucătoare de tenis ale lumii și lăsați-vă inspirați de munca, perseverența și performanțele acestora!