Mai multa armonie si in pandemie - Sprijinim si anul acesta festivalul  „CLASSICS FOR PLEASURE”
Mai multa armonie si in pandemie - Sprijinim si anul acesta festivalul  „CLASSICS FOR PLEASURE”

Mai multa armonie si in pandemie - Sprijinim si anul acesta festivalul „CLASSICS FOR PLEASURE”

Pentru nimeni pe lumea asta, 2020 nu mai poate fi „un an ca oricare altul”.

Cele două crize cu care se confruntă întreaga planetă – pandemia și criza economică declanșată de aceasta – ne-au dat tuturor viețile peste cap, ne obligă să ne adaptăm de maniere pe care nici nu ni le imaginam și, poate cel mai grav, luptă să ne ocupe conștiința și sufletul cu pesimism și disperare.

Într-o lume ca cea de azi, un act de cultură publică este deopotrivă un gest de curaj și de refuz al emoțiilor negative cu care ne încarcă vremurile. Faptul că în acest weekend, 13-15  august, se organizează a zecea ediție a festivalului „Classics for Pleasure” de la Sibiu este un astfel de gest – de curaj și de rezistență.

Iar noi, pentru al patrulea an consecutiv, îl sprijinim.

O facem nu doar pentru că iubim Sibiul și sibienii, cu care avem o relație strânsă, prin fabrica noastră de îmbuteliere a apei de la Tălmaciu, care e chiar lângă Sibiu.

O facem nu doar pentru că avem un parteneriat deja tradițional cu Elite art Club UNESCO, organizatorul festivalului.

O facem nu doar pentru că festivalul este organizat respectându-se toate regulile de siguranță și distanțare socială existente.

O facem nu doar pentru că avem un istoric în sprijinirea unor evenimente culturale de amploare din România.

Sprijinim Festivalul „Classics for Pleasure” mai ales pentru că muzica dă speranță, pentru că avem nevoie de speranță mai mult ca nicicând și pentru că abia așteptăm să ascultăm Beethoven în Piața Mare din Sibiu.

Vă așteptăm să vă bucurați alături de noi de muzică de calitate (programul detaliat al celor trei seri poate fi citit aici) și să continuăm să sperăm împreună.