Schimbă Viitorul prin Artă
Schimbă Viitorul prin Artă

Schimbă Viitorul prin Artă

Sprijinim inițiativele menite să pornească un dialog cu privire la provocările ce apar în protejarea mediului - cum e reducerea cantității de plastic de unică folosință ce ajunge să polueze orașele și arealele naturale ale României și ale întregii planete.

Ne-am alăturat, astfel, campaniei ParkLake Shopping Center „Schimbă Viitorul prin Artă”, în cadrul căreia patru tineri artiști contribuie prin intermediul artei la conștientizarea publicului cu privire la impactul ecologic al poluării cu plastic.

În luna iulie, Raluca Ghideanu, coordonatoarea proiectului, Ștefan Bogdan, Adrian Piorescu Oprea și Sergiu Chihaia – cu multă răbdare, inspirație și materiale reciclabile la dispoziție – au dat naștere unor sculpturi impresionante, realizate cu ingeniozitate din materialele reutilizate chiar de ei.

Din luna august cele patru sculpturi sunt expuse pe promenada spațiului comercial, iar publicul le poate admira și poate afla mai multe despre însemnătatea și realizarea lor până pe 15 octombrie 2021.

Suntem încântați să sprijinim astfel de proiecte curajoase, care se dovedesc a fi esențiale în actualul contextul global. La Fântâna încurajează, astfel, inițiativele și soluțiile menite să facă un pas concret înspre conștientizarea și protejarea mediului înconjurător – propunând și o alternativă mai ecologică pentru ambalarea apei de consum, extrasă dintr-un izvor de lângă Tălmaciu, județul Sibiu, un loc în inima naturii care ne inspiră neîncetat!