Apa de la birou, și acasă, ca beneficiu pentru angajați
Apa de la birou, și acasă, ca beneficiu pentru angajați

Apa de la birou, și acasă, ca beneficiu pentru angajați

Nu e niciun secret că există o interdependență puternică între satisfacție și eficiență, când vine vorba de muncă.

Atunci când este motivat să dea ce are mai bun, când este susținut de echipă și de conducere, când salariul și beneficiile nu fac din viața de fiecare zi o grijă perpetuă, un angajat va putea să-și dedice resursele actului de muncă – aducând, prin asta, plusvaloare companiei.

Teoria funcționează și invers – atunci când munca ta înseamnă doar stres și un efort permanent pentru un salariu lunar, când proporția frustrărilor e mai mare decât cea a satisfacțiilor, invariabil calitatea actului muncii scade.

De ce amintim asta? Pentru că, pe o piață ce traversează o criză de forță calificată de muncă, angajatorii trebuie să facă mai mult pentru a-și motiva și reține angajații. Iar noi putem ajuta.

Am creat pachete speciale de servicii de apă pentru acasă, dedicate angajaților companiilor din România, și nu doar pentru angajatorii care sunt deja clienții noștri.

Practic, vorbim de abonamente, reduceri, oferte speciale și alte facilități prin care angajații pot bea acasă o apă bună și sigură pentru consum zilnic, așa cum beau și la birou de la watercooler sau de la purificatorul de apă. Un angajat căruia firma la care lucrează îi oferă un astfel de serviciu și acasă (mai ales dacă lucrează parțial sau integral în regim de telemuncă) va fi mai motivat să rămână să lucreze acolo.

Propunem, așadar, angajatorilor din România – ne adresăm în special departamentelor de Resurse Umane – să evalueze perspectiva și să ne contacteze la adresa de email beneficii.angajati@lafantana.ro.

Un angajat pentru care apa de acasă nu va mai fi vreo provocare e un angajat mai fericit și, implicit, unul mai valoros și productiv!