La Fanatana sustine Federatia Romana de Triatlon
La Fanatana sustine Federatia Romana de Triatlon

La Fanatana sustine Federatia Romana de Triatlon

Federatia Romana de Triatlon a lansat anul trecut „Start Campioni la Triatlon”, programul national de selectie si pregatire a tinerilor sportivi cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani. In orasele Tulcea, Targu Mures, Constanta, Brasov, Cluj Napoca, Bucuresti, Braila, Timisoara, Miercurea Ciuc, Oradea, au avut loc anul trecut etape de selectie. Programul continua si in 2016.

„Incurajam copiii sa  practice activitatile sportive, in mod continuu, cu scopul de a castiga incredere, de a se bucura de un stil de viata sanatos si o dezvoltare armonioasa durabila. In acelasi timp, prin acest proiect dorim sa formam obisnuinta de a lucra in echipa si sa-i indrumam pe tineri sa practice triatlonul intr-un cadru organizat in cluburile afiliate Federatiei Romane de Triatlon”, declara Adrian Nanulescu, presedintele FRTRI.  Programul „Start Campioni la Triatlon” este gratuit, iar finantatorii lui sunt La Fantana si Ministerul Tineretului si Sportului, prin proiectul Pierre de Coubertin. 

Oportunitatea proiectului „Start Campioni la Triatlon” este data de dezvoltarea pe care triatlonul o cunoaste in acest moment in Romania, cat si in intreaga lume, iar numarul celor care il practica creste exponential, nu numai in cadrul grupului elite, ci si in cel al amatorilor. Prin acest proiect, Federatia Romana de Triatlon isi propune sa-si extinda baza de selectie pentru loturile nationale de juniori si cadeti pentru obtinerea performantei sportive.

„Start Campioni la Triatlon” va include in principal asigurarea  bazei de antrenamente pentru performanta si evolutie sportiva si participarea la evenimente din calendarul competitional national si international.

Mai multe informatii pe site-ul federatiei www.frtri.ro, sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/Start.Campioni.la.Triatlon

 

Programul „Star Campioni la Triatlon sustinut de catre La Fantana si se desfasura sub patronajul Ministerului Tineretului si Sportului, prin programul Pierre de Coubertin.