La Fântâna, din nou alături de festivalul Classics for Pleasure!

La Fântâna, din nou alături de festivalul Classics for Pleasure!

 

Sibieni și nu numai, în ultimul weekend din iulie sunteți invitați la seri minunate, cu muzică de calitate!

La Fântâna este, și anul acesta, partener al organizatorilor Festivalului Classics for Pleasure, organizat timp de trei zile, în fiecare vară, în Piața Mare din centrul Sibiului.

Sunt trei seri magice, cu trei orchestre ce vor încânta melomanii cu aranjamentele unor piese nemuritoare din muzica clasică, neoclasică, ușoară, de film și jazz, de la Mozart și marea operă italiană de novecento la Andrew Lloyd Weber, Astor Piazzolla sau Jolt Kerestely. Găsiți programul complet al concertelor aici – iar intrarea este, ca întotdeauna, liberă.

Pentru noi, La Fântâna, colaborarea cu organizatorii acestui eveniment e mult mai mult decât o sponsorizare. Iubim și înțelegem puterea muzicii – mai mult, în vremuri complicate ca cele pe care le trăim, respectăm și înțelegem rolul unic al muzicii în a deschide mințim a lumina suflete și a le mai elibera de grijile cotidiene.

Iar să fim parte a acestui festival la Sibiu – o zonă de care suntem puternic legați și o comunitate căreia avem toate motivele să-i fim recunoscătoare – e pur și simplu o bucurie și un privilegiu.

Să cânte muzica!