Training Challenge Romania
Training Challenge Romania

Training Challenge Romania

Ceea ce căutăm în acest secol al vitezei, în care toate trec pe lângă noi cu viteza luminii şi în care uităm să ne bucurăm şi să trăim profund, este stilul de viaţă sănătos. Acesta este accesibil tuturor şi este direct influenţat de factori precum odihna (somnul), odihna activă, managementul stresului, alimentaţia sănătoasă, hidratarea, activitatea fizică cât şi munca şi educaţia. Colaborarea dintre La Fântâna şi conceptul Training Challenge susţine prin activităţile elaborate stilul de viaţă sănătos.

„Unde există apă, există şi viaţă, iar unde apa lipseşte, viaţa este o continuă luptă pentru supravieţuire”. Apa reprezintă mediul în care organismul uman îşi desfăşoară toate reacţiile biologice, reprezentând 50%-70% din greutatea corporală. Se regăseşte în fiecare celulă şi în toate ţesuturile, nutrienţii din alimente neavând valoare în absenţa ei. La nivelul performanţei fizice, o pierdere a 5% din cantitatea de apă a organismului duce la o scădere cu 30% a performanţei de lucru. Aşadar hidratarea reprezintă o necesitate pentru funcţionalitatea optimă a organismului. Se recomandă un consum de 35ml-40ml/kgcorp/zi, în cazul în care se efectuează o activitate fizică intensă această cantitate se suplimentează. Compania La Fântâna se ocupa de hidratarea ta optima cu ajutorul unei echipe de profesionişti.

Training Challenge® este un concept, cu altfel de viziune asupra sportului, sănătăţii, echilibrului şi dezvoltării personale. Conceptul Training Challenge îşi propune să vină în întâmpinarea ta şi să te ajute să-ţi regăseşti echilibrul în programul şi obişnuinţele tale. Taberele de fitness organizate sunt direcţionate către participanţi şi reprezintă un exemplu pentru dezvoltarea unei rutine sănătoase. Mai precis oferă un model de cum vă puteţi optimiza activitatea fizică, alimentaţia, managementul stresului cât şi obişnuinţele personale. Conceptul are ca obiectiv deconectarea participanţilor de la activitatea zilnică plină de uzură şi conectarea la un stil de viaţă sănătos. În cele 4 sau 5 zile petrecute în compania antrenorilor Training Challenge se oferă informaţii simple, specifice şi uşor de aplicat cu direcţie către optimizarea programului zilnic.

Training Challenge România şi La Fântâna formează un puternic şi sănătos parteneriat care te susţine şi îndrumă către un stil de viaţă echilibrat. Împreună te invită să accepți provocarea și să experimentezi noi aventuri alături de echipa Training Challenge® în tabara de fitness SPRING RENEWAL CAMP din 30 martie - 2 aprilie. Îţi punem la dispoziție o multitudine de antrenamente fitness create special pentru practicarea unei game cât mai variate de activități fizice. Participanții vor beneficia de antrenamente grup outdoor și indoor, circuit training, plyometric workout, aqua gym, drumeții pe munte, parc aventura, schimb de experienţă cu cei pasionaţi de sport, natură şi multe clipe de relaxare într-un mediu exclusivist, cu servicii all inclusive.