La Fantana a lansat brandul propriu de lapte si cafea Green
La Fantana a lansat brandul propriu de lapte si cafea Green

La Fantana a lansat brandul propriu de lapte si cafea Green

Impreuna cu sloganul “E in natura ta”, Green este un brand care isi propune redobandirea lucrurilor esentiale si simple, de la cele care provin din natura pana la cele care fac parte din noi si care ne readuc energia de a ne bucura de viata. „Green – Lapte special pentru cafea” este un produs complementar pentru retete de cafea cu lapte. Datorita continutului ridicat de proteine (3,6%), el permite realizarea spumei dense si fine, ideala pentru retete de cafea reusite. De asemenea, acesta poate fi folosit si pentru consumul uzual.

De provenienta din productie autohtona, Green nu contine aditivi si nici organisme modificate genetic, nu necesita fierbere – este sterilizat prin ultra-pasteurizare – poate fi consumat si ca atare. Totodata, laptele nu are nevoie de fierbere si depozitare la rece inainte de deschidere si este potrivit pentru toate espressoarele echipate cu frother.

La Fantana a inceput distributia pentru laptele Green, disponibil in Romania si Serbia, precum si a produsului  „Green – Cafea boabe pentru espresso”, accesibil  exclusiv in Serbia.