Purificatorul – solutia convenabila cu care asiguri apa curata si sigura pentru angajati
Purificatorul – solutia convenabila cu care asiguri apa curata si sigura pentru angajati

Purificatorul – solutia convenabila cu care asiguri apa curata si sigura pentru angajati

Managerii sunt oameni pragmatici. Deciziile de achizitie sunt foarte rar decizii impulsive. Si stim ca atunci cand se cumpara ceva, de la hartia pentru imprimanta pana la calculatoarele de pe birou, fiecare detaliu este analizat si cantarit.

La Fantana a introdus in oferta sa purificatoare de apa care sunt o alegere foarte buna pentru un anumit tip de companii si in anumite spatii de lucru. Ne adresam managerilor, buyer-ilor, celor care fac achizitii, care iau decizii informate si ne propunem sa le oferim cateva argumente in favoarea acestor purificatoare (infograficul  este disponibil aici)

·         Calitatea apei – stim ca exista o reticenta in piata, cauzata in principal de neincrederea in apa de la robinet. Noi garantam pentru purificatoarele noastre. Sistemele cu 4 filtre succesive sunt certificate international si ating o precizie de filtrare de 0,01 microni. Astfel se elimina microrganismele ramase in apa si substantele organice chimice nocive si obtinem o apa ce pastreaza minerale necesare pentru organism. In fiecare an, purificatoarele noastre filtreaza peste 140 milioane litri de apa si rezultatele sunt constante, la un nivel de calitate controlat. Puteti chiar sa testati aceste purificatoare, gratuit, pentru o perioada, ca sa va convingeti.

·         Predictibilitatea costurilor – Calculele noastre arata ca un angajat are un consum mediu de 168 de litri de apa pe an. Asta insemna ca intr-o companie medie cu 50 de angajati se consuma aproximativ 8.500 de litri. Cei care se uita la cifre ar fi foarte bucurosi daca ar putea imparti totul la 12 si astfel ar afla valoarea unei facturi lunare. Insa consumul de apa poate varia pana la 20% in functie de incarcare, anotimp sau fluctuatii de personal. Filtrele conectate la retea scot variabilele din ecuatie. Costul e unul fix si nu este influentat de acesti factori.

·         Spatiul de depozitare – indiferent cum am calcula, sticlele, baxurile de apa, inseamna spatiu de depozitare si efort de transport. Un filtru de apa La Fantana ocupa aproape cat doua coli A4 puse una langa alta. Discret, langa o sursa de apa, nu incomodeaza pe nimeni.

La Fantana are 16 ani de experienta  in sevicii business-to-business in Romania. Avem 35.000 de clienti si acoperire nationala. 2,9 milioane de angajati beau apa sau cafea furnizata de noi. Am inteles, de-a lungul timpului, tratand cu clienti din domenii foarte variate, care sunt nevoile fiecaruia si cum sa ne adaptam serviciile pentru fiecare categorie. Avem experienta necesara pentru a pune pe piata purtificatoare si pentru a le oferi acelor companii care pot profita de avantajele lor.