Purificator de aer pentru acasă

Purificator de aer pentru acasă

Poluarea te urmează și la interior! 
 
În România, poluarea depășește deseori nivelurile acceptate. Noxele și particulele toxice din exterior nu rămân în stradă, ci pătrund în spațiile interioare, unde sistemele clasice de aer condiționat nu le elimină, ci le recirculă. 
Provenite în principal din traficul rutier, pulberile fine în suspensie PM2,5 și PM10 și dioxidul de azot sunt recunoscuți drept poluanți care afectează cel mai mult sănătatea. Aproximativ 90% dintre locuitorii orașelor din Europa sunt expuși la poluanți la concentrații peste nivelul considerat dăunător sănătății *. 
În București, Institutul de Sănătate Publică a calculat că poluarea reduce speranța de viață a locuitorilor în medie cu 4 ani **. 
 
În statistica Organizației Mondiale a Sănătății, toti acesti poluanți se fac răspunzători pentru: 
- 29% din cazurile de decese și îmbolnăviri de cancer pulmonar 
- 17% din decesele și îmbolnăvirile de infecție respiratorie acută 
- 24% din decesele survenite în urma infarctului 
 
Acestor factori li se alătură alții, prezenți în spațiile interioare – spori de ciuperci și bacterii, vapori de solvenți ori compuși organici emanați în timp de mochete și adezivii, de tonerele copiatoarelor sau de plasticul echipamentelor în exploatare. 
 
 
* Institutul de Sănătate Publică 
** Agentia Europeana de Mediu 
 
 
Respiră curat! Respiră ușurat! 
 
Cu serviciul de purificare a aerului oferit de La Fântâna beneficiezi de echipamente cu tehnologii performante care îndepărtează eficient particulele fine și ultrafine, microorganismele, vaporii și compusii organici, precum și mirosurile neplăcute. 
 
 
Aer curat 
Respiri aer purificat din care au fost eliminate substanțele periculoase și alergenii pentru a-ti proteja sănătatea ta, a colegilor sau a familiei.
 
 
Eficiență  financiară 
Nu plătești prețul ridicat al echipamentelor, ci doar un cost lunar .
 
Confort 
Ca parte a serviciului cu abonament, preluăm noi efortul de a ști si de a înlocui la timp filtrele, precum și mentenanța și service-ul echipamentelor.
 
Control 
Primești alerte asupra calității aerului și prezenței poluanților periculoși și controlezi parametrii de funcționare ai echipamentului.
 
Tehnologii ultraperformante
 
-True HEPA 
Filtrele HEPA sunt esențiale în prevenirea răspândirii organismelor bacteriene și virale transmise în aer și, prin urmare, a infecțiilor. Tehnologia True HEPA H13 utilizată în purificatoarele puse la dispoziție de La Fântâna captează 99,95% din toate particulele de 0,3 microni. 
-Filtru Carbon 
Pe lângă True Hepa H13, purificatoarele includ filtru de carbon activ, care elimină particulele organice volatile (VOC – Volatile Organic Compound), mirosurile (inclusiv de tutun) și alți poluanți gazoși din încăpere. 
-Pre-filtrare 
Filtrul de pre-filtrare reține particulele mai mari din încăpere, precum praful, polenul, părul de animale. 
-Ionizare 
Filtrul cu ionizare emite ioni negativi capabili să neutralizeze VOC și particule alergene.
 
 
Purificatorul elimină 99,95% dintre cele mai mici particule, de 0,3 microni precum bacteriile, sporii, compușii organici, fumul, particulele de metale.
 
 
Modele
WHA-400, WHA-320
 
 
Serviciu de purificare a aerului
 
WHA 400
+ senzor CO2 cu indicație de aerisire spațiu
+ 2 seturi cu 4 filtre fiecare
Pentru suprafețe de până la 100 mp
 
 
WHA 320
Pentru suprafețe de până la 50 mp
Filtru HEPA H13
Filtru carbon activ
Ionizare
Martor de praf in aer
Indicator LED calitate aer
Timer
Fan Speed
Sleep Mode
Pentru a beneficia de echipamente care purifică aerului fără să plătești costul integral al acestora, am gândit un serviciu prin care să ai parte de aer curat și sănătos fără investiții și bătai de cap.
 
 
Îți punem la dispoziție:
 
-unul sau mai multe purificatoare de aer în custodie pe durata contractului
-Înlocuirea periodică a filtrelor. Eviți astfel întârzierea înlocuirii pentru că ai uitat sau nu găsești filtre
-Service și mentenanță.
-Venim, reparăm sau înlocuim echipamentul în cazul în care nu functionează optimContactează un agent La Fântâna pentru toate informațiile privind abonamentele la serviciile de purificare a aerului.