Motive pentru care să apelezi la un serviciu de apă la birou sau acasă
Motive pentru care să apelezi la un serviciu de apă la birou sau acasă

Motive pentru care să apelezi la un serviciu de apă la birou sau acasă

Canicula istorică (și îngrijorătoare) din această vară ne-a arătat încă o dată cât de important este să avem la îndemână, în orice clipă, apă de băut. Momente ca cele în care am bea apă deși abia am ieșit din casă, ori când senzația de căldură îți invadează tot corpul și gândurile sunt cele în care ne dăm cu adevărat seama că apa este un element esențial în viața noastră de zi cu zi.

Mulți nu au încredere în siguranța „apei de la robinet”, alții se plâng de nevoia mare de apă pe care trebuie să o bem, în general de-a lungul anului, dar mai ales într-o zi de vară, și pe care nu vor s-o mai care din magazine. Mulți alții, însă, au descoperit și alternative mai eficiente și mai convenabile – serviciile de aprovizionare cu apă. Sunt servicii prin care ai acces permanent la apă de băut bună și sigură pentru consum, acasă sau la birou. 

Fie îți este direct livrată apa, ambalată în recipiente mai mari, fie primești dispozitive performante de filtrare a apei din rețea. Oricum ar fi acest serviciu, nu cumperi apă – sau nu cumperi doar apă; cumperi liniște și confort, cumperi timp liber și relaxare, ajuți mediul pentru că nu mai iei apă la PET, toate astea în timp ce faci economii – de bani, de efort și de energie.

Alegerea unui furnizor de servicii de hidratare nu ar trebui să fie o dificultate. La Fântâna este lider pe piața de servicii B2B din România de apă îmbuteliată pentru companii și acoperă, cu serviciile sale de livrare de apă acasă, întreg teritoriul României. Furnizor național de servicii de apă de peste două decenii, compania deține o forță de acoperire și o experiență de neegalat în domeniu. Iată câteva argumente pentru care La Fântâna ar trebui să fie prima alegere dacă vrei să nu mai iei apă de băut de la magazin, ci să o ai la îndemână, acasă:

 

Acoperire națională și putere logistică

 

În 72 de ore de la plasarea unei comenzi, La Fântâna asigură livrarea apei prin intermediul flotei sale extinse și a echipei de livratori. La Fântâna este printre puținii furnizori din România care au puterea și dotarea logistică și tehnologică de a asigura apă de băut ca serviciu la nivel național. 

Fie că doresti apă La Fântâna pentru organizație sau instituție, fie La Fântâna pentru acasă, varietatea de produse oferă posibilitatea de a alege cu usurință cantitatea de care ai nevoie.

 

Varietatea și siguranța unei ape mereu proaspete

 

Fie că vorbim despre apa de izvor La Fântâna, asigurată prin dozatoarele în sistem watercooler cu sticle de 19 litri, prin sistemul de livrare a apei în sticle reutilizabile de 8 litri și cutii de 10 litri, sau despre apa de la rețea filtrată cu ajutorul tehnologiei Sistemath, ce imită procesele naturale de filtrare a apei, compania oferă unul dintre cele mai largi portofolii de soluții de hidratare (care include și soluții pentru apă carbogazificată).

 

Apa de izvor chiar (îți) vine ușor

 

La Fântâna îmbuteliază apă de izvor în fabrica sa ultramodernă de la Tălmaciu, județul Sibiu. Este apa care ajunge direct la ușa ta, printr-o comandă online, în sticle reutilizabile, în cutii bag-in-box de 10 litri – cum preferi. Testată în permanență și nesupusă vreunei intervenții fizico-chimice, apa extrasă din Tălmaciu este oligominerală, cu o mineralizare totală de sub 500 mg/l, cu gust plăcut și echilibrat, datorat sărurilor de calciu și magneziu, și o compoziție minerală stabilă. Apa intră în categoria celor recomandate pentru consumul zilnic, având conținut foarte mic de sodiu și e recomandată și celor cu restricții dietare.

 

Apa de la robinet, mai sigură

 

Dacă optezi pentru un serviciu de filtrare a apei de la robinet, avantajele sunt și mai evidente. Nu doar că nu mai pui ambalaje în circulație, dar nici nu trebuie să-ți mai bați capul cu schimbarea filtrelor sau găsirea altor soluții. Apa de la robinet este prima recomandare pentru consumul zilnic de apă, iar un sistem de filtrare te asigură că nici sedimentele de pe țeavă, nici mirosurile de chimicale folosite la tratarea acelei ape nu ajung la tine în pahar. Iar de asta se ocupă furnizorul acestor servicii. 

 

Asistență pentru alegerea soluției potrivite

 

Pentru a te bucura de apă proaspătă de izvor sau de eficiența unui filtru, trebuie să găsești cel mai potrivit pachet pentru nevoile locuinței sau biroului tău. Pentru asta, La Fântâna asigură asistență prin specialiștii săi, care înțeleg nevoia fiecăruia și propun soluții personalizate, ajungându-se la un numitor comun. De la numărul dispozitivelor, volumul apei livrate, frecvența cu care este făcută livrarea, până la asistența rapidă în cazul problemelor de orice natură, le poți lăsa pe toate pe mâna La Fântâna (care are inclusiv un call-center propriu, cu oameni care înțeleg și problemele, și problematicile). 

Pentru soluționarea rapidă a oricăror probleme, call-centerul este mereu la îndemâna clienților pentru semnalarea oricăror probleme și pentru asigurarea unei intervenții rapide venite din partea departamentului de service.

 

Alegi sustenabil

 

Atât prin sistemele de filtrare, cât și prin dozatoarele în sistem watercooler cu bidoane de 19 litri ori prin soluțiile de livrare a apei în ambalaje reutilizabile de 8 litri, nu mai dai bani pe apă la PET - deci nu mai plătești la fiecare achiziție pentru recipientele din care îți bei apa, și, poate cel mai important, nu mai pui în circulație ambalaje, mai ales dacă deja obișnuiești să-ți bei apa din termosuri, căni sau alte recipiente reutilizabile. E un obicei care ar trebui generalizat, pentru că problema folosirii excesive a plasticului este un globală și chiar privește pe toată lumea.

Dacă și tu te numeri printre cei care vor să aibă acces mai ușor – acasă sau la muncă – la o apă bună de izvor sau filtrată prin sisteme performante, și dacă ții la timpul și resursele tale, la natură și la calitatea apei pe care o bei în fiecare zi, atunci un serviciu de aprovizionare cu apă este răspunsul pentru o zi toridă de vară și nu numai.