Respectul dintre manager si angajat se poate citi si intr-un pahar de apa
Respectul dintre manager si angajat se poate citi si intr-un pahar de apa

Respectul dintre manager si angajat se poate citi si intr-un pahar de apa

Richard Branson are o viziune un pic neobisnuita despre prioritatile pe care trebuie sa le aiba un manager dar lantul cauzal pare sa aiba sens:

„Nu clientul este pe primul loc. Angajatul este pe primul loc. Daca ai grija de angajatii tai, acestia vor avea grija de clientii tai”.

Si credem ca multi manageri din Romania au ajuns sa inteleaga asta din ce in ce mai bine. Managerii cresc calitatea spatiului de lucru, investesc in traininguri si beneficii, cauta scheme de motivare din ce in ce mai motivante, fac din ce in ce mai putin compromisuri atunci cand e vorba de bunastarea angajatului.

Si credem ca asa e normal.

De aceea tratam foarte serios o intrebare de genul „Cum sa dau apa de la robinet angajatilor?”, atunci cand punem pe masa o oferta pentru purificatoare de apa La Fantana. Stim cat se investeste in oameni si nu ne permitem sa fim cei care scadem nivelul.

Primul lucru pe care il spunem este ca apa filtrata prin purificatoare nu mai este apa de la robinet, cu gust si miros de clor si cu alte potentiale pericole ascunse. Iar argumentele sunt cat se poate de tehnice, date de 4 filtre cat se poate de specializate:

  1. Filtrului sediment retine impuritatile cu diametrul mai mare de 1 micron precum nisipul sau rugina.
  2. Filtrul pre-carbon, confectionat din carbon granular obtinut din coji de nuca de cocos, elimina clorul, solventii, pesticidele si alte substante chimice daunatoare din compozitia apei.
  3. Ultrafiltrul inlatura cu o precizie de 0.01 microni microorganismele ramase in apa fara insa a-i afecta cantitatea de minerale. 
  4. Atunci cand trece prin filtrul de inalta calitate post-carbon, ultimul, apa isi redobandeste gustul natural si prospetimea.

In concluzie, apa de la robinet care intra in purificatoare are caracteristivi variabile dar apa care iese este o certitudine.  Iar paharul de apa curata pe care il bea angajatul e inca un semn de respect si pana la urma de normalitate in relatiile dintre angajator si angajat.

Mai puteti face un test daca descrierile usor tehnice nu v-au convins. Puteti testa gratuit, timp de o saptamana, purificatoarele noastre si va puteti convinge de calitatea apei.